Sommerhilsen

En lang og velfortjent sommerferie venter nu lige rundt om hjørnet – men inden da, skal vi have taget afsked med Orla i morgen. Der vil bl.a. være en overraskelse i 10-pausen, og så skal vi alle mødes til samling, hvor Orla for sidste gang vil sidde bag klaveret og bl.a. spille, når vi traditionen tro skal synge sommerferiesangen – forhåbentlig så taget letter! Alle elever møder fra 8.00-11.30, og for indskoling samt struktur vil dussen efterfølgende være åben.

Vi er lige nu ved at lægge sidste hånd på skemaerne, men eftersom de sidste ansættelser ikke falder på plads før i begyndelsen af næste uge, vil skemaerne først være tilgængelige på intra fra midt i uge 26.

I går tog vi afsked med vores 9. klasser til den traditionelle dimissionsfest. Det er som altid noget særligt at tage afsked med elever, vi har kendt i så mange år, og det er derfor altid en bevæget aften.  Heldigvis er det på alle måder vores oplevelse, at de unge mennesker har fået en god solid rygsæk med sig – en rygsæk fyldt med såvel faglige kompetencer som vigtige menneskelige egenskaber. Hvad angår det faglige har årgangen klaret sig rigtig godt til prøverne og har i flere fag, bl.a. mundtlig dansk, engelsk samt den nye naturfagsprøve opnået et gennemsnit på over 9. Det er meget flot, og vidner om en årgang, hvor engagerede lærere har formået at skabe motivation og fagligt fokus hos eleverne. Hvad angår de mere menneskelige værdier, har årgangen ligeledes vist evner til samarbejde, fokus på sammenhold og en generel omsorg for hinanden. Alt sammen vigtige egenskaber at kunne tage med sig, når man begiver sig uden for skolens trygge rammer. Vi ønsker de unge mennesker al mulig held og lykke på deres videre færd.

Som skrevet rundt har Kristian Kaffka Schwarz valgt at søge nye udfordringer, samtidig med Michael Hvelplund Pedersen, der har været konstitueret viceskoleleder under Orlas sygeperiode, vender tilbage til udskolingen som lærer. Dette betyder, vi fra 1. august er Jacob Larsen (afdelingsleder i strukturcenteret) samt undertegnede i ledelsesteamet, indtil de nye ansættelser falder på plads. Hvad det organisatorisk kommer til at betyde, orienterer vi om umiddelbart inden opstarten af kommende skoleår.

Første skoledag efter sommerferien er torsdag d. 10. august, hvor 1.-9. klasse møder kl. 8.00. De første to timer er sammen med deres kontaktpersoner, resten af dagen følges det normale skema.  0. årgang møder traditionen tro ved flagstangen kl. 9.00. Vi glæder os meget til at tage imod 41 nye elever, og målt ud fra de besøgsdage, der allerede har været, er det en flok søde, livsglade og spændte børn, der træder ind på skolens matrikel til august.

Til slut vil jeg ønske jer alle en rigtig god og velfortjent sommerferie – husk at sove længe, spise masser af is og ikke mindst nyde tiden sammen med familie og venner.

Mange hilsner
Rikke