Skolernes Motionsdag 2018

Hele skolen var i bevægelse, Da Nr. Uttrup Skole havde motionsdag!

Traditionen tro, var der et kæmpe udvalg af aktiviteter for deltagerne på Nr. Uttrup Skoles motionsdag. Vi har de sidste mange år gjort motionsdagen til en buffet af spændende aktiviteter, så alle får mulighed for at prøve kræfter med et kæmpe palette af fysisk udfoldelse.  Solen skinnende fra en klar himmel, humøret var højt, da aktiviteterne gik i gang klokken 10. Eleverne var alle spændte på at komme i gang, da de selv havde valgt sig ind på en aktivitet, som de rigtig gerne vil prøve kræfter med. Hvis man ikke kunne deltage i en aktivitet pga. skade eller lignende, er man med til at lave dette blogindlæg, så derfor er alt hvad du læser her i dag, skrevet af vores nyhedsteam.  De har været forbi lidt af alle de fine aktiviteter der var på programmet, men har ikke kunne nå alle.

Dans – af Katrine og Sidse

Koreografi, dans, sammenhold og sved

Hernede danser, sveder, hygger, snakker og holder de sammen med koreograferne Annika og Emma fra 8. klasse.

Vi fik et interview med dem der lavede koregrafien Emma og Annika: “Alle skulle kunne være med, så det var lidt svært, men vi fandt en koreografi som ikke var for svær og ikke for let. De er glade for at blive valgt til at danse med de andre skønne elever.”

Og det har de gjort meget godt, pigerne er i fuldt sving for at lære koregrafien udenad. De danser på liv og løs, og det gør de godt. Blod sved og tåre, som man nu siger.

De dansende piger er trætte, og har gjort et godt og hårdt stykke arbejde. Musikken er høj og stemningen er god. Med leg og latter går det jo altid godt, præcis ligesom dansen går SUPER godt.

Hjørne battle – af Katrine og Sidse

Klar, parat, battle! 

Vi har været nede ved hjørnebattle og målt stemningen

Vi var nede og måle stemningen, den var fantastisk god med sammenhold og kammeratskab.

Vi fik lov til at interviewe en af spillerne, som var Jonathan fra 6. klasse,
hvor vi får at vide, at han valgte aktiviteten, fordi han syntes det er sjovt, og at mange af hans klassekammerater er også med. Han fortæller også, at han er glad for at Martin står for det.

Tiden uden for banen går med hyggesnak og skuen ud på de endu levende i spillet.

Fodbold – Isabella

Ungerne gør klar på banen. Der står nogle kegler de kan varme op ved. De spiller lidt rundt med boldene. De viser hinanden de seje tricks, de kan. Jacob fløjter og børnene kommer løbende glad hen til ham. De begynder med kegler.

De får nye metoder hele tiden til hvordan, man kan drible igennem keglerne. Jacob holder skarpt opsyn, de går videre til skudtræning.
Der kommer få skud ind på Jacob, han står målmand. De laver en konkurrence som går ud på, at de skal score flest mål på Jacob. De bliver delt ind i to farver. Multifarvet og pink.
De laver en konkurrence med tre runder. Det går ud på at der står to køer foran målet og en kø ved hver stolpe. Dem ved stolpen skyder bolden ind over målet og dem i køen skal score. Så er det de andres tur til at skyde på mål. Pink får til opgave til at tage fem armbøjninger. Der står 2-2 da de er godt inde i den første runde den slutter med 5-4 til pink. Den næste runde vinder multifarvet. Den sidste kamp vinder multifarvet og pink ærgrer sig over de 10 armbøjninger de skal tage.
Noah gider ikke træne mere han vil meget hellere spille kamp siger han og går smilende videre. Noah og Rasmus bliver interviewet. De unge teenager var ikke til meget hjælp. De tager det ikke spor seriøst. De glæder sig bare til kamp siger de efter interviewet.
Jacob var gammel aab træner. Han trænede elite hold. Så børnene prøver elite øvelser som de klare fint. De begynder at spille kamp. De to hold spiller to kampe på 45 min. De skulle oprigtigt havde spillet stævne men de kunne ikke stille hold til det pga. mange der aflyste. Den første kamp endte 5-0 til Multifarvet hold. Den anden er i skrivende stund uafgjort.

Basketball

Hop, skud, taktikker og mål’, det sker alt sammen her!

Basketball er i fuld gang med tricks og mål, hvor Jonas holder styr på drengene, mens de hopper rundt. Det er rigtigt drengerøv uden nogen piger overhovedet, som er meldt på holdet, så de går fuldt til den med blod, sved og tårer.

Dagens fødselarer

Caroline fra 7.  og Benjamin og fra 4.

I dag skal vi selvfølgelig ikke glemme at fejre vores fødselarer som fylder år idag, hvor vi har motionsdag her på Nr.Uttrup skole

Vi har snakket med Caroline og hun har glædet sig til denne dag. Hun har hygget og danset nede i spisesalen sammen med sine veninder