Skolens digitale kommunikation, derhjemme

Kære Forældre til skolens elever

Der bliver brugt meget digital kommunikation disse dage og skolen er også med på denne vogn. Det betyder, at vi begynder at sende rigtig meget hjem til jer som foregår digitalt. Det er lige fra månedsbreve og tilmeldinger til forskellige arrangementer. Dette sætter selvfølgelig krav til os, som skole, men også til jer, derhjemme. Vi oplever til tider, at vores forsøg på at bruge digitale løsninger sammen med jer går til spilde, fordi det forekommer, at I sidder med meget forældet “browsere”. En browser er det software som I bruger til at tilgå sider på nettet. Den kan hedde Internet Explorer, Safari, Firefox og Google Chrome m.fl.

Så derfor vil vi rigtig gerne, at I sørger for at have en ny version af den browser I bruger til at modtage kommunikation fra os.

En måde at være kompatible med os på

På Nr. Uttrup Skole sørger vi for, at alt vores indhold er kompatibelt med verdens mest brugte browser, Google Chrome.

Derfor vil vi gerne opfordre jer til, at når I bruger jeres computer derhjemme, så har I installeret Google Chrome, som er helt gratis, og at I bruger den, når I skal modtage digitalt materiale fra os. Den kan hentes på Windows computere, Mac computere, Unix computere og næsten alle mobile enheder fra Apple, Samsung og mange andre. Det er en af de få løsninger som kan bruges på næsten alle slags systemer og derfor har vi også valgt den.

I kan hente den lige her. Det tager kun få minutter at installere den.

Tryk her for at hente den

 

Tak for opmærksomheden

Kim Østergaard Christiansen
IT-Vejleder Nr. Uttrup Skole