Nyt fra ledelsen

Velkommen til vores nye afdelingsleder

I dag 1. december byder vi velkommen til Jacob Larsen som afdelingsleder i strukturcentret. Jacob er uddannet lærer og kommer fra en stilling som talentchef ved AaB. Hans opgave bliver ledelse af strukturcentret, og efter sommerferien skal han også have undervisning i centret.

I strukturcentret på Nr Uttrup Skole har vi 36 elever og knap 20 medarbejdere, så det er en stor opgave.

Flaget er derfor hejst i dag, og vi glæder os meget til samarbejdet.

Ny gammel skoleleder
I dag begynder jeg også igen i mit gamle job som skoleleder, og Rikke Høg Zimmer vender tilbage til opgaven som viceskoleleder. Da jeg efter en lang sygeperiode endnu ikke er helt oppe på fuld tid, beholder vi Michael H Pedersen som en del af ledelsen december ud. Fra januar er det planen, at jeg igen arbejder fuld tid.

Super hyggelig juletemadag
I går tog vi forskud på julemåneden med en rigtig hyggelig juletemadag. Samtidig var der indbudt til åbent hus for skolens forældre, og der var der rigtig mange, der havde benyttet sig af.

Dagen begyndte med morgensamling for både elever, forældre og medarbejdere i spisesalen, hvor vi foruden et par fællessange kunne lytte til 4. klasse og skolekoret. Det er sådan en morgen, der bare gør én glad for at være på skolen.

Efterfølgende var der klip og hygge rundt i klasserne – igen for både elever og forældre. Det så rigtig hyggeligt ud, da jeg var rundt for at hilse på. Og resultaterne taler for sig selv. Nu har vi nogle virkelig flotte og hyggelige “julelokaler”, som vi kan have fornøjelsen af i hele december måned. Traditionen tro havde vi en lille udsmykningskonkurrence, hvor vi kårede det flottest pyntede lokale i hver afdeling. Det var meget svært for dommerkommiteen at vælge, da der var så mange flotte vinduer, men efter mange overvejelser blev det 2.a, 5.a og 9.å der løb med både sejren og flødeboller til hele klassen.

Undervejs var det muligt for forældrene at kigge forbi skolens nye Håndværk og Design-lokale, og selvom vi ikke er flyttet ind endnu, var det ikke svært at se idéerne i de store, lyse og transparente lokaler. Vi glæder os til at flytte ind og tage dem i brug, formodentlig i begyndelsen af det nye år.

Orla Juul-Pedersen