Motionsdag 2019

Den fedeste dag på hele året!

I dag havde vi motionsdag på skolen, og traditionen tro, havde vi også en pressekorps, som var ude i felten, for at tage billeder og snakke med de deltagende. Her kan du læse om dagen.

Basketball

3 point!

Presseholdet fangede en af eleverne fra 9. Nano spiller meget basketball i frikvartererne, så det var en oplagt mulighed at vælge det til motionsdag. De er alle en del af det, og der er ingen fjollerier og alle tager del i holdsporten. Ingen prøver at være driblekonge/dronning, alle spiller sammen.

Skrevet af Elias Bragh Hansen og Amalie From Rydahl

Battle

Take cover!

Vi har talt med Jonathan og Oskar. De synes begge det var sjovt, og der var et godt fællesskab. Alle var med i det, og ingen blev sure hvis de døde. Da de døde, gik de bare hen og satte sig. Der var mange bolde i luften hele tiden, og alle hyggede sig.

Skrevet af Elias Bragh Hansen og Amalie From Rydahl

Dans

Let’s Dance!

Presseholdet fangede Ann Sofie, som er lærer og med til dans. Hun sagde, “Det går simpelthen godt, vi griner og danser til musikken, imens vi bliver undervist i dans af to elever fra 7. og 8. Det er altid fedt, med høj musik og fede dansetrin.”

Skrevet af Theis 9a og Noah 4a

Fodbold

Jacob Larsen hjælper eleverne med fed træning.

Vi har talt med skoleleder Jacob som aktiviteten fodbold. Jacob fortæller:
“Det går rigtig godt, vi spiller på kryds og tværs af klasserne. Vi spiller med et system, hvor vinderne for sine points med sig videre til næste kamp. Man kommer hele tiden på nye hold, så man kan være nysgerrig på sine holdkammerater og lære dem bedre at kende. På den måde bliver man bedre til at spille sammen.”

Skrevet af Theis 9a og Noah 4a

Avisen

Det har været spændende at snakke med forskellige folk, og se de forskellige aktiviteter. Det er selvfølgelig træls ikke selv at kunne være med.

Skrevet af Elias Bragh Hansen og Amalie From Rydahl

Se flere billeder fra dagen her.