Målet er KMD Triathlon – Oplevelsen er for livet!

Faklen fra vores trivselsprojekt, “Møj Fin…”, er nu blevet givet videre til den næste gruppe af elever fra skolen.

På Nr. Uttrup Skole tror vi på, at der findes en lille gruppe elever, hvor skolen ikke altid giver dem det udbytte og de udfordringer, som de har brug for, for at styrke deres alsidige udvikling og få den altafgørende følelse af succes i skolen.

KMD 4:18:4 Aalborg | Foto: Martin Paldan
KMD 4:18:4 Aalborg | Foto: Martin Paldan

Derfor fortsætter projektet i dette skoleår, med de samme ildsjæle bag.

De valgte elevers fysiske- og mentale udvikling styrkes i et længere forløb, hvor målet er KMD Triathlon. Vi på Nr. Uttrup Skole er overbevist om, at denne udfordring vil give de deltagende elever noget helt specielt, som de kan tage med sig videre i livet. Vi er også overbeviste om, at denne øvelse kan de tage med sig over i undervisningen og derved få en bedre skoledag.

Folkeskolen er for livet og for alle! Derfor ser vi det som en vigtigt rolle at støtte de elever, selvom det ikke er mange, som har brug for en følelse af success igennem et længere forløb med en stort, men opnåeligt mål.
Hver onsdag fra kl. 12-15 mødes 9 drenge fra 6.-8. kl. i Kompasset, hvorfra dagens aktivitet sættes i gang. Allerede nu er drengene blevet udsat for lidt af hvert.

Følg projektet lige her

20150512_104411