God sommer!

Ferie, ferie ferie – slap nu af du har fri og syng en glad melodi… Sådan skrålede alle elever i kor tidligere i dag, da vi markerede skoleårets sidste dag med samling i spisesalen. En fantastisk måde at ønske hinanden god sommer på. Forude venter nu en dejlig lang sommerferie, hvor der forhåbentlig bliver masser af tid til at slappe af, sove længe, hygge med familie og venner – og hvis vejret holder – nyde det smukke og solrige sommervejr.

Et helt skoleår er nu gået, og det kan være svært at forstå, hvor de mange skoledage forsvandt hen. Når et skoleår rinder ud, er det også altid tiden, hvor vi skal sige farvel til vores 9. klasser. Dette blev markeret onsdag aften med dimission, hvor vi sagde tak for denne gang til 27 skønne, glade og livsduelige unge mennesker. Det var en bevæget aften med flere taler, mange kram og enkelte tårer i øjenkrogene. Klassen har klaret sig rigtig flot til afgangsprøverne, hvor de fik et samlet gennemsnit i de bundne prøvefag på 7,8. Sidste års landsgennemsnit var på 7,1, så det er nogle dygtige unge mennesker, vi sender videre ud i verden. Men som jeg sagde til dem i min dimissionstale, så er karakterer ikke noget værd uden menneskelig karakter. Og det har disse unge mennesker i den grad vist. De har i særlig grad været det gode eksempel på, hvor god trivsel der kan være i en klasse, når alle bidrager positivt til fællesskabet, drager omsorg for hinanden og accepterer hinanden for den, de hver især er. Så det er med ro i maven og stor stolthed, jeg sender disse unge mennesker ud af skoleporten for sidste gang. Al mulig held og lykke på jeres videre vej.

Også på personalesiden er der medarbejdere, vi skal sige farvel til. Finn Larsen har efter 38 år på Nr. Uttrup Skole valgt at gå på pension – tusind tak for din kæmpe store indsats gennem årene – vi håber, du vil nyde dit velfortjente otium.

Michael Hvelplund Pedersen har fået en afdelingslederstilling på Vestbjerg Skole, og takker af efter 13 år på Nr. Uttrup Skole. Jeg ved, Michael bliver en kæmpe gevinst for Vestbjerg Skole og ønsker ham al mulig held og lykke på sin vej.

Katrine Blaabjerg er flyttet til Midtjylland, og har derfor valgt at opsige sin stilling. Vi ønsker Katrine held og lykke fremover.

Anne Henriksen, Janni Eskildsen og Rasmus Nielsen afslutter alle tre deres årsvikariater, også stor tak for jeres indsats indeværende skoleår – vi ønsker jer alle tre held og lykke på jeres videre vej.

Derudover skal Gitte Breuner Raasted på barselsorlov fra august – hende skal vi heldigvis ikke sige farvel men på gensyn til.

Når nogle takker af, ja så skal der som bekendt også ansættes nye. I Gittes barselsvikariat har vi ansat Katrine Dybro Andersen, der har været lærer de seneste 5 år og netop er flyttet tilbage til Nordjylland efter at have boet en årrække i København.
I indskolingen har vi ansat Patricia Lassen, og i udskolingen har vi ansat Regitze Sevelsted, begge er nyuddannede lærere.

Derudover vil Marie Klausen og Rene Agger, der hidtil har været ansat i strukturcenteret,  fremadrettet være tilknyttet almenskolen, og vi har i deres stillinger ansat Bo Præcius og Anne Aagaard Bech. Bo og Anne har været lærere i adskillige år og har begge stor erfaring i arbejdet med elever med særlige behov.

Vi ønsker alle nye medarbejdere velkommen til og glæder os til samarbejdet.

Første skoledag efter sommerferien er onsdag d. 15. august. 1.-9. klasse møder kl. 8.00, og alle har fri efter deres normale skema. 0. klasse møder kl. 9.00 ved skolens flagstang – de har fri kl. 12.00, hvorefter dussen er åben.

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer – håber I får tid til at slappe af og nyde noget kærkommen tid med familie og venner.

Mange hilsner

Rikke