Elevernes væg

Hvordan har man det efter 9 år?

Her har du mulighed for at læse nogle korte udtalelser fra eleverne på 9. årgang

Vi er rigtig stolte af de elever vi sender videre i livet. 9 år er lang tid sammen og derfor er det altid specielt når vi sende nogle elever ud af skolen. Vi har bedt en 9. årgang prøve at ridse op for os det indtryk de forlader skolen med.


Vi møder første dag som fremmede for hinanden, og går ud sammen som en familie. Lærernes støtte følger dig hele vejen. Nr. Uttrup skole har ikke kun været skolen for mig, det har mere været som et andet hjem. Man møder op tidligt om morgenen til sin anden familie, der trods søvnmangel og træthed er dem der får dit humør i top. Sammenholdet styrkes fra dag til dag og vi bliver mere fasttømrede. Vi bliver undervist og lærer hele tiden, og får alt den viden vi behøver. Dagene på skolen flyver og tiden her vil altid blive husket.


Jeg så heldig at jeg fik lov til og starte på Nr.Uttrup skole og 9.a, da Nr. Uttrup skole er den bedste skole i Aalborg. 9.a er den bedste klasse på skolen, da vi er gode til og at samarbejde og hjælpe hinanden. I klassen er der ikke nogen der bliver mobbet eller mobber nogen, og vi har respekt for hinanden og til lærerne. Vi har nogle søde og dygtige lærere som elsker deres elever, og altid er klar til at hjælpe os hvis vi har problemer derhjemme eller i skolen. Nr.uttrup skole er den bedste skole, og dens motto er også “hjerte for læring”.


Nr. Uttrup skole har for mig været stedet, hvor jeg har fået en masse venner.
Det er en god skole, og min klasse har været rigtigt god. Jeg har gået i den samme klasse i 10 år, og der har overhovedet ikke været noget mobning. Skolen har nogle gode lærere.


IMG_0019I 9.a på Nørre Uttrup skole har vi altid haft et godt sammenhold. Vi elever har hvert år haft fællesspisning, hvor vi skiftes til at være vært for hinanden, hvilket har gjort, at vi alle sammen har haft muligheden for at snakke med hinanden. En anden fælles oplevelse vi har haft hvert år, har været et lille grillarrangement hvor alle vi elever og de lærere vi havde, mødtes i bådhavnen i Nørresundby og grillede og hyggede sammen. Grillarrangementet har gjort, at vi fik mulighed for at snakke med vores lærere om andet end skolen og lektier.

I 8. klasse var vi på Bornholm sammen med vores parallelklasse. Før studieturen snakkede vi ikke så meget sammen med vores parallelklasse, men efter turen til Bornholm, blev sammenholdet med b-klassen bedre end det nogensinde har været, og til sommer skal vi alle sammen holde en sidste skoledagsfest sammen.

Det jeg vil komme til at savne, når jeg skal begynde på HTX efter sommerferien er helt klart det fællesskab vi altid har haft i klassen. Det bliver meget underligt ikke at skulle være det samme sted – med de samme personer, som man har været hver dag i 10 år.


20160426_125059Mine oplevelser både de gode og de mindre gode, har gjort at min tid på Nørre Uttrup Skole på mange måder, har været med til at danne mig som person.
Tiden med 9.a har givet mig venskaber og læring, som vil blive husket hele livet. Med nogle år uden hverken mobning eller andre trivselsmæssige problemer, har det altså været nogle gode år på Nr.Uttrup Skole. Undervisningen har gjort, at jeg føler mig klar til eksamen, og samlet set har min skolegang forberedt mig, så jeg er klar til at komme videre efter 9.klasse.


På min skole, har vi i klassen altid haft et godt forhold til hinanden. Vi har drillet hinanden, men altid kun for sjov, vi har aldrig mobbet hinanden, og man kan stole på hinanden. Vi har også et godt forhold til alle vores lærere, vi kan grine og have det sjovt sammen, men vi får også lavet det vi skal. Jeg har fået nogle fantastiske venner. Alle kan snakke med alle, nogle snakker man mere med end andre, men sådan er det jo altid. Jeg har haft det fantastisk her på skolen, og jeg vil helt sikkert savne den når jeg går ud.


I 9.a på Nørre Uttrup Skole har vi altid haft et godt sammenhold. Vi har hvert år haft fællesspisning, hvor vi skiftes til at være vært for hinanden, og dette har givet os elever mulighed for, at snakke med nogle af de klassekammerater, som man måske ikke ville snakke med normalt. Det har hjulpet utrolig meget på vores sammenhold.

For få uger siden var vi også på koldkær, hvor vi var sammen med vores parallelklasse i 2 dage. Dette har styrket sammenholdet med både vores klasse og parallelklasse, jeg synes det er rigtig godt at Nørre Uttrup Skole har taget et initiativ, og har gjort meget ud af, at vores sammenhold bliver styrket så meget som muligt.