Det Møj Fin – KMD 4:18:4

Som traditionen tro, har vi haft elever med i dette løb. KMD 4:18:4 er et triathlon løb, hvor alle kan være med. Vi bruger dette som et mål, for de elever, som deltager i vores trivselsprojekt “Det Møj Fin”.

Som en del af vores trivselsindsats, vælger vi nogle elever ud, hvert år, som får dette tilbud. Der kan være rigtig mange årsager til, at vi udvælger eleverne til udfordringen, men fælles for dem alle er, at de får en rigtig fed oplevelse ud af det, samt et kæmpe skulderklap for at gennemfører det, hvilket er den vigtigste gevinst.

Vandet var meget koldt i år, så derfor fik alle eleverne våddragt på, til at klare den hårde svømmetur.

Nr Uttrup Skole havde syv elever med i år, fordelt på 6. til 8. årgang. Alle kom flot igennem løbet. Det fortælles dog, at der skulle en del opvarmning til, før man hopper i det kolde vand og at nogen havde bestilt modvind på cykelturen. Eleverne klarede det dog og vi er virkelig stolte af dem.

Der var vind i håret, mens vores elever løb de 18 kilometer.

“Det Møj Fin” er et vigtigt projekt for vores skolen og vi vil gerne give en stor tak til det professionelle personale, som står for projektet og bestemt også for deres vigtige rolle for de elever, som deltager hos dem.

Så stor tak til Morten, Adam og Sarah.

The Sky is the limit!